Werkwijze

HOE WERKT HET?

Mocht u met mij een afspraak willen hebben dan kan dit bij mij op mijn kantoor bij Flexplek Gorinchem aan de Edisonweg 30 in Gorinchem en anders kan het ook gerust bij u thuis. U betaalt voor dit laatste niets extra als u in (de omgeving van) Gorinchem woont en geeft u dit aan in het veld OPMERKINGEN in mijn afsprakensysteem. Mijn werktijden zijn van 10-22 en dat zes dagen lang. Zondag is rustdag.

Natuurlijk kunt u gerust een e-mail sturen, het contactformulier gebruiken of mij gewoon even bellen. Mocht de telefoon niet worden opgenomen, omdat ik bijvoorbeeld in bespreking ben, spreek ook gerust de VoiceMail in en laat uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

SBR

Indien u besluit klant bij mij te worden dan zal ik uitleggen wat ik van u nodig heb en vraag ik middels software officieel toestemming bij de Belastingdienst voor toegang tot uw gegevens en vervolgens krijgt u een brief thuis of u het hiermee eens bent. Hier kan wel een week overheen gaan, maar dan staat u wel voor eens en altijd geregistreerd en hoeft dit dan voor (eventuele) volgende jaren niet meer. Machtigingen kunt u altijd zelf weer intrekken.

BELASTINGDIENST

Wilt u dat ik rechtstreeks op uw persoonlijke pagina bij de Belastingdienst werk dan is dat uiteraard ook geen probleem en heb ik een machtigingscode Inkomstenbelasting en/of Toeslagen nodig. Deze code kunt u opvragen bij de DigiD Helpdesk via telefoonnummer 088-1236555 en het duurt ca. twee werkdagen voordat u deze per post thuis ontvangt. En mocht u een DigiD hebben, dan kunt u ook zelf heel eenvoudig direct een code aanmaken op de DigiD website https://machtigen.digid.nl

Belastingaangifte laten doen? Bel Joram Boor: 06-54752295.

Of stuur een bericht via het contactformulier. Laat uw aangifte verzorgen door een financieel professional voor een redelijke prijs!