Tijdelijk buiten gebruik.

Tarieven

wat kost het?

Laten we eerlijk zijn: tegenwoordig heeft de Belastingdienst al heel veel werk uit handen genomen en het lijkt wel alsof er meer ICT kennis nodig is dan belastingkennis. Het is een kwestie geworden van controleren en terugsturen en er zijn aangiftes die ik binnen 10min kan doen.

Onderstaande treft u mijn tarieven en betalen kunt u contant of per mobiele pin/creditcard of per betaallink (e-mail, SMS of WhatsApp) of per factuur binnen 14 dagen.

Particulieren

Aangifte Inkomstenbelasting

  • Alleenstaand EUR 40,- (incl. BTW)
  • Met Fiscaal partner EUR 55,- (incl. BTW)

Aanvraag voorlopige teruggaaf Inkomstenbelasting EUR 30,- (incl. BTW)

Aanvraag, stopzetten, wijzigen Toeslagen EUR 30,- (incl. BTW)

  • Huurtoeslag
  • Zorgtoeslag
  • Kindgebondenbudget
  • Kinderopvangtoeslag

Aangifte Erf- en Schenkbelasting
Prijs op maat  / EUR 85,- per uur (incl. BTW)

Estateplanning
Prijs op maat  / EUR 85,- per uur (incl. BTW)

Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ)
Vaste prijs

Bewindvoering
Vaste prijs

Bezwaar- en Beroepsprocedures
Prijs op maat  / EUR 85,- per uur (incl. BTW)

Ondernemers

U kunt als ondernemer ook een beroep doen op mijn expertise en diensten. Ik ben gespecialiseerd in startende ondernemers, ZZP’ers, eenmanszaken, maatschap, VOF, etc.

Om u een beeld te geven tot mijn klantenkring behoren o.a. auto(schade) bedrijven, kapperszaken, schoonheidsspecialistes, kleermakerij, ZZP's in de bouw en top interim managers. Voor alles geldt heel simpel: Opbrengsten - Kosten - Fiscale ondernemersvoordelen x tarief = te betalen belasting.

Ik kan u algemeen fiscaal advies geven, uw BTW aangifte verzorgen en uiteraard ook uw jaarlijkse IB. Dit laatste krijgt u van mij in een mooi Fiscaal Rapport met daarin opgenomen de Winst- en Verliesrekening en de Balans.

U krijgt als ondernemer altijd een persoonlijke offerte op maat en deze is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal in- en verkoopfacturen en dat nog moet worden ingeboekt. De praktijk leert namelijk dat er ondernemers zijn die al heel veel zelf doen maar er zijn er ook die letterlijk de stapel facturen van een jaar bij mij op tafel neergooien.

Als ondernemer kunt u uitgaan van een uurtarief ad. EUR 85,- (incl. BTW). Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Belastingaangifte laten doen? Bel Joram Boor: 06-54752295.

Of stuur een bericht via het contactformulier. Laat uw aangifte verzorgen door een financieel professional voor een redelijke prijs!