Tarieven

wat kost het?

Laten we eerlijk zijn: tegenwoordig heeft de Belastingdienst al heel veel werk uit handen genomen en het lijkt wel alsof er meer ICT kennis nodig is dan belastingkennis. Het is een kwestie geworden van controleren en terugsturen en er zijn aangiftes die ik binnen 10min kan doen.

Aan de andere kant neem ik de tijd voor u en krijgt u tijdens ons gesprek van 45min aandacht en antwoord op (al) uw belasting en/of financiële en/of juridische vragen. Ik beschik verder over zeer professionele belastingsoftware en huur een mooi klassiek pand in het centrum van de stad met een grote eigen kamer met daarin een mooie vergadertafel om met u af te kunnen spreken. Tevens kan ik gebruikmaken van de grote vergaderzaal. Kortom, het is een geven en een nemen en je moet een midden zoeken en onderstaande treft u mijn tarieven:

Particulieren

Aangifte Inkomstenbelasting

  • Alleenstaand EUR 40,- (incl. BTW)
  • Met Fiscaal partner EUR 55,- (incl. BTW)

Aanvraag voorlopige teruggaaf Inkomstenbelasting EUR 30,- (incl. BTW)

Aanvraag, stopzetten, wijzigen Toeslagen EUR 30,- (incl. BTW)

  • Huurtoeslag
  • Zorgtoeslag
  • Kindgebondenbudget
  • Kinderopvangtoeslag

Aangifte Erf- en Schenkbelasting
Prijs op maat  / EUR 65,- per uur (incl. BTW)

Nazorg (Bezwaar- en Beroepschriften)
Prijs op maat  / EUR 65,- per uur (incl. BTW)

Ondernemers

U kunt als ondernemer ook een beroep doen op mijn expertise en diensten. Ik ben gespecialiseerd in startende ondernemers, ZZP’ers, eenmanszaken, maatschap, VOF, etc.

Ik kan u algemeen fiscaal advies geven, uw BTW aangifte verzorgen en uiteraard ook uw jaarlijkse IB. Dit laatste krijgt u van mij in een mooi Fiscaal Rapport met daarin opgenomen de Winst- en Verliesrekening en de Balans.

U krijgt als ondernemer altijd een persoonlijke offerte op maat en deze is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal in- en verkoopfacturen en dat nog moet worden ingeboekt. De praktijk leert namelijk dat er ondernemers zijn die al heel veel zelf doen maar er zijn er ook die letterlijk de stapel facturen van een jaar bij mij op tafel neergooien.

Als ondernemer kunt u uitgaan van een uurtarief ad. EUR 65,- (incl. BTW). Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Belastingaangifte laten doen? Bel Joram Boor: 06-54752295

Of stuur een bericht via het contactformulier. Laat uw aangifte verzorgen door een financieel professional voor een redelijke prijs!